Verlies in Hasselt voor DHCO

OVERPELT – Vorige zaterdag speelden de dames van DHCO tegen en in Hasselt. Het beloofde een stevige wedstrijd te worden aangezien de handbalsters in de voorrondes 2 op 4 hadden behaald tegen deze sterke tegenstander. De eerste minuten was het wat zoeken naar ons spel. De verdediging stond goed maar in de aanval konden we moeilijk doorbreken. Na 9 minuten stond er 5-1 op het scorebord. Dichter dan een achterstand van 3 doelpunten is DHCO de eerste helft niet geraakt. Telkens wanneer de Peltse dames de puntenkloof trachten in te halen, wist Hasselt toch weer uit te lopen. Het stond 16-9 in de rust. De start van de 2e helft liep heel moeizaam. DHCO kwam weinig tot scoren, in tegenstelling tot Hasselt: 23-13 in de 40e minuut. Vanaf toen liet DHCO de hoofdjes een beetje hangen, terwijl de speelsters van Hasselt elkaar steeds wisten te vinden. Eindstand 35-18. 

Pinxten Mieke, Maesen Ellen, Hermans Lara (4), Cuyvers Sofie (2), Gijbels Imke (1), Steyvers Eva, Noten Elien (1), Kuppens Lene (1), Peeters Iris (5), Teuwissen Lieke (4), Renckens Yana, Vangerven Joni, Driesen Fiene, Noten Katrijn