Ledûb Volleybal Mini’s 3

BUDEL – Afgelopen zondag stond (helaas) het laatste toernooi op het programma. Dit was in Eindhoven bij VCE/PSV. Ook Ledûb Volleybal Mini’s 3 nam hieraan deel. Het was wel een beetje spannend omdat ze voor de eerste keer op niveau 5 gingen volleyballen. Myla kon helaas niet mee doen. Gelukkig hadden ze Daphne al als extra speler dus konden de wedstrijden met 4 gespeeld worden. De eerste wedstrijd ging redelijk, maar werd helaas verloren. Maar het was ook moeilijk om niveau 5 te spelen. De tweede wedstrijd ging al beter. De stand was gelijk. Toen was het even rust zodat de spelers wat konden drinken. Na deze pauze moesten de Mini’s 3 nog een wedstrijd. Helaas ondanks alle mooie acties, reddingen en services werd helaas deze ook verloren. Bij de prijsuitreiking bleek dat ze derde waren geworden. Ze waren heel blij!!

Op de foto Job, Valentijn, Hannah en Daphne