Zomeravond voetbalcompetitie 

BUDEL-DORPLEIN – Na twee speelronden zijn er twee koplopers in de zomeravondcompetitie BZA-Buul.

Brabant Totaal Afbouw – Hensen Services 4-6

Beide teams gingen vol in de aanval in deze wedstrijd. Dat resulteerde in de eerste helft in een 1-2 voorsprong voor Hensen Services. Na rust bleef het een aanvallende wedstrijd van beide zijden. Waarbij Hensen Services als winnaar van het veld stapten in de dit felle maar sportieve duel. 

van Hunsel & Govers – vv de Heikanters: 5-3

In de eerste helft ging het gelijk op met een 1-1 ruststand als gevolg. Na rust ging van Hunsel & Govers uiteindelijk met een 5-3 winst van het veld.  Daarmee zijn ze gedeeld koploper met winst uit de eerste 2 wedstrijden. 

Tim Recruitment/de Wielerbaan –  FC de Hitsige Willy Haon : 1-2

in de eerste helft kwam Tim Recruitment/de Wielerbaan met 1-0 voor te staan.Tot die tijd was de strijd gelijk op gegaan.  Nog in de eerste helft wist FC de Hitsige Willy Haon de stand gelijk te trekken. Na rust waren ze de betere partij. Ondanks goed keeperswerk moest Tim Recruitment/de Wielerbaan in de 2e helft een doelpunt incasseren. Uiteindelijk viel er weinig af te dingen aan de overwinning van FC de Hitsige Willy Haon.

FC ZAS United – FC Verhoeven Dakdekkers: 3-3

Verhoeven Dakdekkers was in de eerste helft trefzeker. Met een ruststand van 3-1 bleef FC ZAS United echter geloven in hun kansen.  In de tweede helft wisten ze de achterstand om te buigen tot een gelijkspel en is het eerste punt voor hen binnen.

Stand: 1 FC Hitsige Willy Hoan 2-6 pnt; 2 van Hunsel &Govers 2-6 pnt; 3 FC VerhoevenDakdekkers.BV 2-4 pnt; 4 Tim Recruitment/De Wielerbaan 2-3 pnt;  

5 Hensen Services 2-3 pnt; 6 FC ZAS United 2-1 pnt; 7 v.v. Heikanters 1-0 pnt; 8 Edah Boys 1-0 pnt; 9 Brabant Totaal Afbouw 2-0 pnt. 

Programma: Woensdag 20 april: FC Hitsige Willy Hoan  – Hensen Services ,Tim Recruitment/De Wielerbaan – FC Verhoeven Dakdekkers en FC ZAS united – v.v. De Heikanters.  Donderdag  21 april:  Brabant Totaal Afbouw – Edah Boys.

van Hunsel&Govers is vrij. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en worden gespeeld op de velden van Rood-Wit ’67 in Budel-Dorplein. Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook terecht op de website: http://bza-buul.webs.com/