Luc de Graaf en The Felicianos 

HEEZE – Op zondag 24 april om 15.00 uur staat de voorstelling ‘Ondertussen’ van Luc de Graaf en The Felicianos op het programma in ‘t Perron in Heeze. Luc de Graaf is cabaretier, muzikant, schrijver en tekenaar. Als huisman en opvoeder van twee jonge kinderen doet hij dat allemaal tussen de soep en de aardappelen door. En dat levert een licht chaotisch leven op waar hij graag en smakelijk over komt vertellen. Hulp krijg hij daarbij van The Feliciano’s, het vriendenbandje waarin hij zingt en mondharmonica speelt.

’Ondertussen’ is een theatervoorstelling waarbij humor en muziek worden afgewisseld met prachtige korte verhalen uit Lucs’ twee tot nu toe gepubliceerde boeken ‘Ondertussen’ en ‘Lui maar Voldaan’. The Feliciano’s zijn Philip Sijmens op mandoline en gitaar, Kees IJzermans op gitaar en contrabas en Pieter Verhappen op banjo en slide.

Kaartjes zijn te koop op www.tperron.nl  of aan de bar van ’t Perron.