FC Cranendonck verliest in slotminuut na leuke pot voetbal 

invallers goed partij gegeven tegen de nieuwe periodekampioen FC Maasgouw. Vanaf het begin was FC Maasgouw het meest in balbezit, maar door goed en geconcentreerd verdedigen gaf FC Cranendonck geen enkele kans voor Maasgouw weg. Daarom was het zo jammer dat na 30 minuten FC Maasgouw een makkelijk gegeven penalty kreeg. Onhoudbaar voor doelman Tom van Happen werd deze kans door Maasgouw goed ingeschoten en kwam daarmee op een 0-1 voorsprong. Tot aan de rust kwam hier geen verandering in. Na de pauze kwam FC Cranendonck iets meer aan voetballen toe en werd de wedstrijd meer gelijkwaardig. In de 54ste minuut kwam FC Cranendonck langszij. Een vrije trap vanaf 25 meter werd door Driek vd Vorst snoeihard in de kruising geschoten en de 1-1 was daar. In het restant van de wedstrijd kon een hardwerkend FC Cranendonck de Maasgouw voorwaartsen goed in bedwang houden en zag het er naar uit dat deze wedstrijd in een verdiend gelijkspel zou eindigen. Maar in de allerlaatste minuut zat dan toch nog het venijn. Met een zondagsschot en geheel onverwachts kon FC Maasgouw de overwinning toch nog binnen harken. Keeper Tom van Happen was jammer genoeg kansloos. FC Cranendonck kreeg hierdoor niet een verdiende beloning, maar moest genoegen nemen met welgemeende complimenten.