RaadPop pakt uit met Nederlandse topbands 

NEDERWEERT – Niemand minder dan Rowwen Hèze, Son Mieux, Suzan & Freek, Remme, Rondé, Dewolff,  The Bruceband, The Pink Floyd Sound, Georgia van Etten en Fever of Life staan op 27 en 28 mei in Nederweert op sportpark De Bengele tijdens de 6e editie van RaadPop.  RaadPop is in een geheel nieuw jasje gestoken. Niet alleen de locatie op Sportpark De Bengele is nieuw maar ook het feit dat het een overdekt festival is in een grote festivaltent.

Vrijdag 27 mei gaat het terrein om 17.00 uur open en start het programma om 18.00 uur met Georgia van Etten, een van oorsprong Australische soul-blues zangeres. Daarna volgt Son Mieux, die onlangs een Edison Pop Award in ontvangst hebben genomen. Om 21.00 uur is het tijd voor de psychedelische bluesrock van het powertrio DeWolff. En de eerste festivaldag wordt afgesloten met  Rowwen Hèze die als geen ander in staat zijn om een ouderwets gezellig feestje te bouwen.

Zaterdag 28 mei opent RaadPop om 13.00 uur de deuren en bijt Fever of Live om 13.45 uur de spits af. Om 15.15 uur neemt Remme het stokje over. The Pink Floyd Sound  en The Bruceband hoeven geen nadere intro. Met een schare trouwe fans zijn beide bands de opmaat naar het avondgedeelte.  Dat begint om 21.00 uur met de indiepopband  Rondé. Het meest succesvolle duo in de Nederlandse taal Suzan & Freek, die ook een Edison Award mee naar huis namen voor hun album ‘Dromen in Kleur, sluit op 28 mei Raadpop 2022 af.   

Dagkaarten zijn €35 in de voorverkoop (exclusief €1 servicekosten), aan de dagkassa  € 42,50. Een weekendticket €60 (exclusief €1 servicekosten). Geen weekendtickets aan de dagkassa. Tickets zijn online verkrijgbaar via Eventix .

Kortom RaadPop powered by Bospop, daar moet je bij zijn! Volg RaadPop op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws of kijk voor meer informatie over het festival op www.raadpop.nl