CC De Adelberg Lommel en CC Palethe Pelt slaan de handen in elkaar

LOMMEL/PELT – Door de krachten te bundelen, kunnen de twee cultuurcentra De Adelberg Lommel en Palethe Pelt een uniek concept aanbieden: een totaalbeleving met muziek, circus en theater. Je krijgt niet één maar drie voorstellingen, telkens op een andere plek. Een bus brengt je naar de verschillende locaties (CC De Adelberg Lommel, CC Palethe Pelt en Provinciaal Domein Dommelhof Pelt), waar je een knappe voorstelling voorgeschoteld krijgt: een luchtige komedie over narren en koningsdochters, fascinerend circus- en bewegingstheater en beklijvend muziektheater. Tussendoor wordt een lekkere maaltijd geserveerd, en een afsluitende borrel mag natuurlijk ook niet ontbreken.

De rode draad voor deze Trilogie zijn klassiekers. Het jonge theatergezelschap De.Ploeg, het circustheatercompagnie Ensemble Leporello & Cie des Mutants en een groep enthousiaste muzikanten – bestaande uit Jeroen Lenaerts (Thuis, één), MANdolinMAN en Mathijs Bertel – tonen hoe deze klassiekers een onuitputtelijke inspiratiebron blijven.

Trilogie – De klassiekers
 is op zondag 24 april. Vertrek is om 10.30 uur en het einde omstreeks 18.30 uur. Meer info en tickets via www.ccdeadelberg.be/e2220/de-klassiekers