FC Cranendonck 1 speelt gelijk tegen FC Oda 

CRANENDONCK – Deze Paasmaandag moest FC Cranendonck aantreden tegen FC Oda. FC Cranendonck startte veelbelovend aan deze wedstrijd en kon al direct gevaarlijk zijn. Een doelpunt van spits Ralph van Meijl werd jammer genoeg afgekeurd wegens buitenspel. Aan de andere kant kreeg FC Oda een vrije trap te nemen vanaf 20 meter. Deze werd strak in de verste hoek geplaatst, waarbij doelman Tom van Happen kansloos was. FC Oda kwam daarmee op een 0-1 voorsprong. Hierna zakte het spelpeil wat en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Het was echter FC Oda dat na 40 minuten een snelle uitval goed kon uitspelen en de 0-2 kon laten aantekenen. Gelukkig voor FC Cranendonck kon enkele minuten later de achterstand teruggebracht worden naar 1 doelpunt. Na een mooie solo van Nory Saanen werd de bal slim breed gelegd op de meegekomen Klaas vd Wildenberg. Met een subtiele schuiver liet Klaas de FC Oda doelman kansloos en werd de ruststand 1-2. De tweede helft zagen we een hardwerkend FC Cranendonck en FC Oda dat met snelle counters telkens gevaarlijk was. Na 57 minuten was dan daar toch de gelijkmaker. Nadat hiervoor al diverse corners voor FC Cranendonck voor gevaar stichten was deze corner net teveel voor de FC Oda doelman. Na slecht beoordelen door de FC Oda doelman kon Rik Feijen met een mooie kopbal de gelijkmaker binnenkoppen, 2-2. Hierna bleef het een open, spannende wedstrijd, waarbij aan beide kanten nog enkele kansjes te zien waren, maar de 2-2 gelijke stand bleek uiteindelijk ook de eindstand te zijn.

Pupil vd week Luut Daamen met speler Speler Klaas vd Wildenberg
Pupil vd week Mila Levels met speler Mees Vermeulen