Galamatch Sporting Pelt

PELT – Tien jaar geleden won de Superliga-ploeg van Handbal Sporting Nelo, nu Sporting Pelt, de finalewedstrijd en werd zo gekroond tot nationaal kampioen in hun reeks. Ondertussen heeft het merendeel van de spelers van toen hun handbalschoenen aan de haak gehangen, maar dat belette hen niet om ze dit weekend terug boven te halen voor een ware galawedstrijd. De talrijk opgekomen kampioenen van 2012 trokken zaterdagavond ten strijde tegen de Legends van de H3/H4-ploeg. Ook bij deze ploeg was het merendeel van de spelers al lang op handbalpensioen. In een goedgevulde sporthal Dommelhof trokken beide ploegen tegen elkaar ten strijde met 3 einddoelen: oude vriendschappen bovenhalen, een mooi potje handbal te brengen en geen kwetsures op te lopen. Na een mooie en hoogstaande wedstrijd trokken de Superliga-kampioenen nipt de wedstrijd naar zich toe en kroonden zich tot winnaar. De drie doelen van de match werden behaald en de supporters zagen dat het goed was. Het deed goed om de vele oude talenten nog eens op het veld te zien schitteren. Nog tot in de late uurtjes werden mooie herinneringen opgehaald van een heerlijke tijd, samen met spelers, trainers, begeleiders en supporters van vroeger en nu.