Gertrudiskoren zingen zondag 24 april

MAARHEEZE -De coronaperiode ligt gelukkig grotendeels achter ons. De afgelopen jaren mocht en kon er heel veel niet doorgaan. Dit was ook het geval voor de kerkkoren die op en rond 22 november hun jaarlijks Ceciliafeest vierden. In 2020 en 2021 kon dit niet doorgaan.

Dat hield dus ook in dat de jubilarissen van 25, 40, 50 en zelfs 65 jaar hun welverdiende onderscheidingen voor jarenlange trouwe dienst niet kregen. Komende zondag wordt dit goed gemaakt!  Het gezamenlijke dames en herenkoor van de Gertrudiskerk verzorgt om 10.00 uur met hun zang de viering, waarna de leden naar de feestlocatie gaan voor een gezellig samenzijn! Daar worden door pastoor Sip de versierselen opgespeld en kan het feest beginnen. We hopen u volgende week door middel van foto’s te kunnen laten meegenieten.