Inschrijving Avond4daagse Maarheeze geopend!

MAARHEEZE – De inschrijving voor Avond4daagse Maarheeze is geopend! Dit jaar zal de Avond4daagse plaatsvinden van 17 mei t/m 20 mei. Ook dit jaar zullen er 4 avonden mooie wandelroutes uitgezet worden van 5 km en 8 km. Iedere dag is er een andere start/ finish locatie om zo divers mogelijke routes te kunnen uitzetten. De vier data: Dinsdag 17 mei – Scouting Kizito, woensdag 18 mei – Hockeyclub Cranendonck, donderdag 19 mei – IVN Cranendonck en vrijdag 20 mei – De Smeltkroes. 

Gezellig samen wandelen voor iedereen
Om het gezellig samen wandelen extra te stimuleren onder de schooljeugd, is er een taart te winnen voor de klas die de meeste kilometers bij elkaar wandelt. Dit betekent niet dat de hele klas samen moet lopen, maar op het inschrijfformulier kan je aangeven op welke school en in welke klas je zit. Als de avond4daagse voorbij is worden alle gewandelde kilometers per klas bij elkaar opgeteld en wordt de winnende klas verrast met een taart! 

Voor de fanatieke wandelaars willen we ook alvast laten weten dat de 8km route dit jaar gegarandeerd doorgaat. Dus nodig je wandelvrienden uit voor 4 avonden gezellig samen wandelen. 

Veranderde kosten
Dit jaar zijn de kosten veranderd. Een deelnemer betaalt €5,- en ontvangt naast wat te drinken/ eten onderweg een leuke verrassing en natuurlijk na 4 avonden wandelen de officiële Avond4daagse medaille. Als je als ouder/ verzorger eigenlijk alleen meeloopt om je kind te begeleiden, kan dit voor het begeleiderstarief van €2,-. Natuurlijk krijg je dan ook wat drinken/ eten onderweg, maar je ontvangt geen medaille na 4 avonden wandelen. Let op: Het begeleiderstarief is alleen mogelijk als je ook kinderen opgeeft voor de Avond4daagse.

Feestelijke laatste avond
De laatste avond is natuurlijk altijd een feestje. Behalve dat Los Zandtos iedereen feestelijk zal binnenhalen onder de ballonnenboog van Darkness Entertainment bij de Smeltkroes, mogen alle lopers zich verkleden. Voor de mooist verklede lopers is er een leuke prijs te winnen.

Ook mag iedereen de laatste 2,5 km meelopen tijdens de mini-maxi route. Deze route start vanaf de drinkpost bij de Brink en is speciaal voor alle mensen, jong en oud, waarvoor 4 avonden 5km wandelen net iets teveel is maar wel graag willen meedoen me dit leuke wandelfeest. De mini-maxi route is rolstoelvriendelijk en dus voor iedereen toegankelijk! 

Inschrijven maar! 
Tijd om je in te schrijven! Ga naar www.kvw-maarheeze.nl om je in te schrijven voor Avond4daagse Maarheeze 2022. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Daarna ontvang je een betaalverzoek en na betaling is de inschrijving compleet! Wil je graag meewandelen maar niet 4 dagen? Dit kan voor €2,- per dag. Inschrijven is dan niet nodig. Je kan je op de desbetreffende avond melden bij de start/ finish locatie. Het is niet mogelijk om bij aanvang van de Avond4daagse nog aan te melden voor 4 dagen. 

Vragen? Neem contact op via [email protected] 

Tot ziens bij Avond4daagse Maarheeze!