Vrijwilliger op Invictus Games 

ACHEL / DEN HAAG – Nadat Erik Schultink van ’t Huys Vastgoed in Achel, vorig jaar vrijwilliger was op het Eurovisiesongfestival dat toen gehouden werd in Rotterdam, trok hij afgelopen weekend samen met zijn collega Greet Schuurmans naar de Invictus Games in Den Haag, wederom als vrijwilliger. De Invictus Games is een internationaal multisportevenement voor militairen en veteranen, die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt in het leger. De initiatiefnemer van het sportevenement is de Britse prins Harry. “Het was een onvergetelijke ervaring om als vrijwilliger deel te nemen aan het Eurovisiesongfestival. Dit motiveerde me om me ook dit jaar als vrijwilliger aan te melden, maar deze keer dan voor de Invictus Games,” vertelt Erik. “Mijn collega Greet, die een dwarslaesie heeft opgelopen na een zwaar auto-ongeval, voelde zich ook meteen betrokken bij dit evenement en schreef zich eveneens in. Ikzelf werd ingezet als accreditatiescanner bij de atletiekpiste, waar ik prins Harry himself tegen het lijf liep, en Greet werkte op de locatie waar de demonstraties boogschieten gehouden werden.” Ook op donderdag 21 en vrijdag 22 april zullen de twee nog te vinden zijn op de Invictus Games, en zal het kantoor van ’t Huys Vastgoed die dagen uitzonderlijk gesloten zijn.