‘Erfgoeddag maakt school’ op 24 april

ST. HUIBRECHTS-LILLE – Met een eigen museumklasje sluit de Heemkundige Kring van Sint-Huibrechts-Lille aan bij de erfgoeddag. Dit klasje is gratis te bezoeken op zondag 24 april van 10 tot 12 uur in het oud-gemeentehuis van Sint-Huibrechts-Lille. Heb je zin als leerkracht om met jouw leerlingen ons museumklasje te bezoeken? Dit kan opnieuw, maak dus een afspraak.  Het is tegelijkertijd de start van de maandelijkse Teutenmarkt. Heeft jouw kind zin om met de griffel op een lei te schrijven of met pen en inkt, kom dan eens langs. Zou je de verschillende Lilse schoolgebouwen op onze maquette kunnen situeren? Heb je interesse voor oude didactische platen? Wil je ons helpen om kinderen te helpen identificeren op klasfoto’s? Heb je interesse voor onze werking, kom eens kijken.