Line-up Ledûb Volleybal Festival is bekend

BUDEL – Nog een kleine twee maanden te gaan en dan barst het Ledûb Volleybal Festival weer los. Op 10, 11 en 12 juni zullen dit jaar maar liefst 15 artiesten optreden over twee verschillende podia: de mainstage en de beachstage.

Vrijdag: rocken met de Daredevils

De meeste ogen zullen op vrijdagavond gericht zijn op de Daredevils! Deze coverband stond eerder al op de Zwarte Cross en Paaspop en weet als geen ander hoe het is om een tent helemaal plat te spelen. Verwacht een muzikale blikseminslag, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten.

De afsluiter op vrijdag is Hek van de Dam. Een DJ duo dat zorgt voor een muzikale rollercoaster. Van moombahton tot guilty pleasures en van zomerse vibes via de skipiste van Tirol naar happy hardcore; werkelijk alles komt voorbij, als er maar een feestjasje omheen zit. Verder vind je op de vrijdagavond: DJ Siem (allround), Mamba (urban / house), Rampenplan (feest / house / hardstyle) en DJ Ganzz (allround).

Zaterdag: feest van twaalf uur ’s middags tot één uur ’s nachts

Een bomvol programma, zo kun je de zaterdag wel omschrijven. ’s Middags om twaalf uur barst het feest namelijk al los met zomerse houseplaatjes van DJ De Renaissance. De dag wordt afgesloten door Hak op de Tak en Barry Fest. Twee DJ duo’s die samen een grote hit scoorden met de remix van ‘Vamos A La Playa’ en dit jaar op vele grote festivals te vinden zijn. De coverband op zaterdag heet Legends. Met de vetste mash ups en medleys zorgen deze mannen voor een weergaloos muziekspektakel! De zaterdag line-up bestaat verder uit: Grens&Loos (feest / house / urban), Lollypop (urban / house), DJ Sylvie Thijs (allround), Party Hardy (allround) en DJ Ganzz (allround).

Zondag: You’ll Never Walk Alone meezingen met Bonte Carlo

Ook op de zondag staat er een vol programma voor de deur. Te beginnen met DJ Ganzz, waarna DJ Sylvie Thijs het stokje over zal nemen met de lekkerste hitjes en feestmuziek. Later op de middag zullen Siem salabim & Party Hardy ervoor zorgen dat iedereen op de banken staat. Bijna traditioneel zal ook Bonte Carlo op de zondagavond zijn plaatjes gaan draaien, dus dat belooft één groot gekkenhuis te worden!

Gratis entree

In tegenstelling tot veel andere festivals is de entree van het Ledûb Volleybal Festival geheel gratis! Het maakt niet uit of je wel of niet deelneemt aan het volleybaltoernooi; iedereen is welkom. We vinden het natuurlijk wel veel leuker als je mee komt volleyballen. Mocht je interesse hebben, schrijf je team dan in op www.ledubvolleybalfestival.nl

Foto Jos Meusen