Spetterende familievoorstelling: Peppa Pig Live! (2+)

VALKENSWAARD – Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur.

Beleef met Peppa op zondag 1 mei, het leukste dagje uit bij de spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het Strand’. Het wordt voor de kinderen een rit om nooit meer te vergeten! Neem jij je (klein) kinderen mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis? Een voorstelling compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. Kom vóór de voorstelling naar de foyer van De Hofnar en versier in de Peppa Pig-knutselhoek jouw eigen muziekklapper. Klap mee met Peppa en haar klasgenootjes bij het leukste schoolreisje ooit! Peppa komt na afloop van de voorstelling natuurlijk naar de foyer voor een foto!

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur of bel 0031 40 2074010 of mail naar [email protected]