Zomeravond voetbalcompetitie

BUDEL-DORPLEIN – Na drie speelronden zijn er twee teams zonder puntverlies.

vv Heikanters – Brabant Totaal Afbouw: 4-0 Heikanters was na de nederlaag van vorige gebrand op een overwinning. In de eerste wisten ze 2x het doel te vinden, waar Brabant Totaal Afbouw hun kansen niet wisten te verzilveren. Na rust hetzelfde beeld. Ook nu wisten de Heikanters 2 van hun kansen te benutten terwijl dat voor hun tegenstander vanavond niet wilde lukken.

FC Verhoeven Dakdekkers – FC de Hitsige Willy Haon: 2-3

Een spannende wedstrijd vanaf het begin met kansen aan beide zijden. FC de Hitsige Willy Haon had een nieuw tenue aan met een nogal in het oog springende kleur.

Misschien dat daarom FC Verhoeven Dakdekkers een beetje verblind werd. Uiteindelijk zat FC de Willy Haon op een roze wolk. door de zegen blijven zij medekoploper.

Edah Boys – van Hunsel & Govers: 1-7 

Het was van Hunsel & Govers dat sterk uit de startblokken kwam. De ruststand van 1-5 gaf weinig uitzicht op een goed resultaat bij Edah Boys. Enkele ongelukkige/curieuze doelpunten hadden Edah Boys in de eerste helft de das om gedaan. Van Hunsel & Govers is ook na 3 wedstrijden zonder puntverlies en op doelsaldo voorlopig koploper.

Stand: 1 van Hunsel & Govers 3-9 pnt; 2 FC Hitsige Willy Hoan 3-9 pnt;; 3 FC Verhoeven Dakdekkers 3-4 pnt; 4 Tim Recruitment/De Wielerbaan 2-3 pnt; 

5 v.v. Heikanters 2-3 pnt; 6 Hensen Services 2-3 pnt; 7 FC ZAS United 2-1 pnt; 8 Edah Boys 1-0 pnt; 9 Brabant Totaal Afbouw 3-0 pnt.

Programma: Woensdag 4 mei: van Hunsel&Govers -Tim Recruitment/De Wielerbaan, v.v. De Heikanters – FC Hitsige Willy Hoan en  Edah Boys – FC ZAS united.

Donderdag 5 mei: Hensen Services – FC Verhoeven –Dakdekkers. Brabant Totaal Afbouw is vrij. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en worden gespeeld op de velden van Rood-Wit ’67 in Budel-Dorplein. Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook terecht op de website: www.bza-buul.webs.com