Ontdek het ruime aanbod tuinhout bij KV-Omheiningen

HAMONT – Wist u dat… u in de winkel van KV Omheiningen aan de Bosstraat in Hamont terecht kunt voor tuinhout allerhande? Alle benodigdheden voor het vervaardigen van uw eigen omheining of poort is hier verkrijgbaar, maar ook voor weidepalen en constructiehout bent u hier aan het juiste adres. Het aanbod is erg groot, zo is er voor ieder doe-het-zelf project het juiste hout beschikbaar. Zaakvoerder Kevin Vaesen: “Wie op zoek is naar een afsluiting of een poort, uit hout vervaardigd, moet zeker eens een kijkje komen nemen. We hebben een ruim aanbod voor doe-het-zelvers, maar alles kan ook door ons van A tot Z in orde gemaakt worden, van levering tot plaatsing.” 

KV-Omheiningen is meer dan afsluitingen alleen. Zo kan u er eveneens terecht voor de aankoop van losse materialen en constructie tuinhout zoals planken en palen, steigerhout en betonproducten zoals betonpaaltjes  en -platen. Draadafsluitingen behoren evenzeer tot de mogelijkheden. En om het pakket compleet te maken worden ook afsluitingsmaterialen allerhande aangeboden. “Ook hebben we een grote keuze in weidepalen die gebruikt kunnen worden voor paardenafsluitingen en dergelijke.” 

KV Omheiningen is ondertussen al jaren een geschikte partner wanneer het gaat over het produceren, plaatsen en leveren van omheiningen, weidepalen, poorten,… Maar wie zelf graag de handen uit de mouwen steekt kan in de winkel ook alle losse materialen verkrijgen. Zo kan u zelf de poort of het hekwerk voor uw tuin in orde maken. Er is constructie- en tuinhout voorhanden in allerhande vormen, maten en materialen. Ronde en vierkante palen, steigerhout, aluminium of ijzer, weidepalen, tuinschermen, kastanje hekwerken,… de keuze is enorm. 

Nieuw in het assortiment is het Dura2 – hout dat een prima en vooral milieuvriendelijk alternatief biedt voor o.a. het gecreosoteerd hout. En sinds kort is er ook het Red Class Wood beschikbaar, een variant van het Douglas hout, dat duurzamer is, een mooie rode uitstraling heeft en een beter kleurbehoud biedt. Zaakvoerder Kevin Vaesen adviseert u graag. 

De materialen kunnen afgehaald worden in de winkel, maar levering aan huis behoort eveneens tot de mogelijkheden. Kevin vult aan: “Dankzij ons eigen atelier kunnen we alles volledig naar wens fabriceren. En niet enkel particulieren kunnen hier terecht, handelaars zoals tuinaanleggers en aanbieders van hekwerken doen eveneens beroep op KV-Omheiningen voor goede producten aan een scherpe prijs! Voor de levering hebben we een vrachtwagen met kraan ter beschikking.”  

Voor de aankleding van uw tuin kan er gekozen worden voor een kwalitatief speeltoestel of een tuindecoratie zoals een picknicktafel, een zitbank of een houten bloembak. KV-Omheiningen kan alles naar wens voor u bestellen en eventueel leveren en plaatsen. 

En heeft u de webshop van KV-Omheiningen, www.kv-omheiningenshop.be, al ontdekt? Via een simpel menu kan u een bestelling plaatsen en uw wensen doorgeven. Alles kan geleverd worden of u kan de materialen zelf komen ophalen in de winkel aan de Bosstraat in Hamont. Zo heeft u in een mum van tijd alles in huis om zelf aan de slag te gaan! 

De showroom van KV Omheiningen is gelegen aan de Bosstraat 153 in Hamont. Van dinsdag tot en met vrijdag kan iedereen er een kijkje komen nemen tussen 9.00 uur en 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag is de showroom geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur. En ook op afspraak wordt gewerkt. Een afspraak maken kan via tel. 0032 485925598 of via info@kv-omheiningen.be Voor meer informatie surf naar www.kv-omheiningen.be of kijk op www.kv-omheiningenshop.be