De Cabaretpoel

NEDERWEERT – Op zaterdag 30 april 2022 speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Theaterboerderij Boeket Nederweert
In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals zoals Cameretten, Leids Cabaret Festival, Amsterdams Kleinkunst Festival, enz. .
De Cabaretpoel is een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.
Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Dus laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ’t Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws! Theaterboerderij Boeket ligt aan de Rosselsweg 3 te Nederweert. De voorstelling start om 20.30 uur. Meer info via https://bit.ly/Info_Cabaretpoel