Heesakkers Beauty : exclusieve huidkliniek met professionele aandacht voor u

WEERT – Huidkliniek Heesakkers in Weert is gespecialiseerd in huidverbetering. Of het nu gaat over het verwijderen van tatoeages, maar eveneens voor een filler behandeling, het aanbrengen van pigment make-up bij de wenkbrauwen, mesotherapie of andere huidverbeterende behandelingen is iedereen hier aan het juiste adres. In de kliniek wordt gewerkt met de nieuwste technologieën op het gebied van apparaturen en producten. Dit in combinatie met de deskundigheid van het team zorgt ervoor dat u bij Heesakkers Beauty in bekwame handen bent. 

Astrid Heesakkers verwelkomt graag nieuwe klanten in haar huidkliniek. “We zijn gespecialiseerd in huidverbetering, door middel van verschillende methoden,” vertelt ze. “Een van onze voornaamste activiteiten is het verwijderen van tatoeages, in alle soorten, maten en kleuren. Een tatoeage is een verfraaiing van je lichaam, maar soms voelt dat niet zo. Je hebt spijt van een keuze die je in het verleden of recent gemaakt hebt. Je tatoeage laten verwijderen is dan een goede optie. Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in het weghalen van tatoeages. Er wordt in onze kliniek gewerkt met de laatste nieuwe ontwikkelingen en apparatuur op dit gebied. Zo is er o.a. de Picolaser waarmee de tatoeage sneller verwijderd kan worden.” Tijdens een eerste afspraak, die kosteloos is overigens, wordt uw specifieke situatie besproken, worden uw vragen beantwoord en wordt er gekeken naar de mogelijkheden. 

Heesakkers Beauty biedt verschillende huidverbeterende behandelingen aan. Droomt u van mooie, volle lippen? Dan kan er gekozen worden voor een lipvergroting, wat een korte en veilige behandeling is, maar ook de fillerbehandelingen voor lippen zijn erg populair. Voor meer informatie en een volledig overzicht van de mogelijke behandelingen kijk op www.heesakkersbeauty.nl 

Heesakkers Beauty maakt het verschil door de huid zowel van buiten als van binnen te bekijken. Heel veel huidproblemen komen vanuit het innerlijke punt. Astrid legt uit: “Ons team, dat continu bijscholingen volgt,  kijkt naar het totaalplaatje. Dat maakt Heesakkers Beauty uniek. We werken intensief samen met een team van specialisten. Zij benadert huidklachten vanuit de binnenkant, Heesakkers Beauty richt zich op de buitenkant. Door deze prachtige combinatie ontstaan er superieure resultaten. Zowel dames als heren zijn welkom!” Huidkliniek Heesakkers is BIG-geregistreerd. Tevens is ‘haal en breng’-service mogelijk. 

Heesakkers Beauty is gelegen aan de Windmolen 25 in Weert. Een afspraak boeken kan via onderstaande QR-code, via de www.heesakkersbeauty.nl, via tel. 0031 6 29494358 of mail naar [email protected]