Koningsdag in Budel

BUDEL – Op woensdag 27 april wordt ook in Cranendonck Koningsdag gevierd. In Budel vinden de activiteiten plaats op de Markt en Capucijnerplein in het centrum van Budel. 

Van 9.00 tot 16.00 uur is er een Vrijmarkt op het Capucijnerplein/Markt voor en door jong en oud. ( Non-profit) Na afloop van de vrijmarkt dienen alle niet verkochte spullen/goederen weer mee naar huis genomen worden. Enkele plaatsen in het centrum worden ingenomen door het Oranje Comité. Gelieve aanwijzingen op te volgen. Voor de veiligheid van de deelnemers staat het Oranje Comité Budel géén auto’s binnen het afgezette terrein toe. Eventueel aanhangers mogen het terrein opgeduwd worden. Het Oranje Comité Budel beloont de mooiste kraam in stijl van Koningsdag tijdens de Vrijmarkt. Gedurende de Vrijmarkt heeft het Oranje Comité gezorgd voor een aantal leuke verrassingen. Zo zorgt clown Plume voor de nodige vrolijkheid. Ook kunnen bezoekers zich laten schminken als een clown. Omstreeks 12.30 uur worden de winnaars bekend gemaakt van de kleurwedstrijd. En aansluitend vindt de Koninklijke Race plaats. Meedoen aan de wedstrijden op de 17 meter lange ballenbaan is gratis. Inschrijven kan vanaf 12.20 uur. 

Jouw naam wordt gekoppeld aan een nummer welke correspondeert aan een gekleurde bal. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen. Bijzijn is meemaken! Het is wel belangrijk om de aanwijzingen van het Oranje Comité te volgen.