Nieuws vanuit Praktijk Mondzorgcentrum Truijen

BUDEL – Vanuit een gloednieuwe praktijk aan de Nieuwstraat in Budel staat het team van Praktijk Mondzorgcentrum Truijen klaar om uw mondzorgproblemen te behandelen, verhelpen en voorkomen. Of het nu gaat om gebitsprotheses, implantaten of reparaties: met een behandelplan op maat streven ze samen naar het hoogst haalbare resultaat. Praktijkeigenaar Guido Truijen:  “Onze praktijk kenmerkt zich door een ontspannen sfeer, kleinschaligheid, persoonlijke benadering en een welkom gevoel. We nemen graag de tijd om onze patiënten écht te leren kennen”. 

Jarenlange ervaring 

Truijen kan bogen op een jarenlange ervaring in het vak. Hij maakte 14 jaar geleden kennis met het vak en heeft door de jaren heen de nodige vlieguren gemaakt. Na het behalen van zijn diploma tandprothetiek is hij medio 2018 begonnen met zijn praktijk. Dit bleek een goede keuze, de praktijk is binnen korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig mondzorgcentrum met een eigen laboratorium waar ze de protheses zelf vervaardigen en repareren. “Wij zijn een ambitieuze praktijk die streeft naar de meest kwalitatieve en persoonlijke zorg op het gebied van alle uitneembare gebitsprotheses. Dit vertaalt zich in het leveren van hoogwaardige gebitsprotheses, waarbij we letten op esthetiek, kwaliteit en duurzaamheid.”- aldus Truijen. 

Alle kennis en kunde onder één dak

Dankzij de nieuwe locatie is Praktijk Mondzorgcentrum Truijen in staat om hun dienstverlening te optimaliseren en patiënten mondzorg te bieden in de ruimste zin van het woord. Het nieuwe pand beschikt over 5 behandelruimtes op de begane grond en een tandtechnisch laboratorium op de eerste verdieping. Het streven is om alles onder één dak aan te bieden. “Zo bieden we vanaf heden ook reguliere tandheelkunde aan door onze nieuwe tandarts Diana. Patiënten kunnen bij haar terecht voor alle reguliere tandheelkunde. Denk hierbij ook aan kronen en bruggen maar ook doorzichtige beugels.” 

In de toekomst zien wij een nog sterkere binding met tandartsen, mondhygiënisten, en implantologen. Hierdoor is er meer intercollegiaal overleg, waardoor het proces voor cliënten en voor ons nog makkelijker en duidelijker verloopt”- aldus Truijen.

Even voorstellen;

Mijn naam is Diana Sofineti, vanaf heden de nieuwe tandarts bij Mondzorg Truijen.

Ik heb een Roemeens / Canadese achtergrond. In 2019 ben ik in tandheelkunde afgestudeerd aan de universteit van Cluj Napoca met mijn eindstage in Toronto Canada.

Mijn passie is het helpen van patiënten met het doel de mondgezondheid te verbeteren zodat men de deur uit loopt met een mooie gezonde glimlach.

Bovendien werk ik heel graag met kinderen en blijf ik altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in mijn vak.

Momenteel ben ik bezig met een studie met de meest innovatieve beugel-Invisalign. Dit is een onzichtbare beugel die u zelf in en uit de mond kunt halen.

In mijn vrije tijd probeer ik mijn best te doen om te integreren in de prachtige Nederlandse cultuur en tot nu toe denk ik dat ik hier succesvol in ben.

Mijn werkdagen zijn donderdag en binnenkort vrijdag.

Ik hoop u snel te ontmoeten in deze leuke praktijk.