The Rosenbergs in Nederweert

NEDERWEERT – Johnny Rosenberg, Mozes Rosenberg en Sani van Mullem vormen de nieuwe talentvolle jonge generatie van de Rosenberg familie. The Rosenbergs zijn vanuit hun Sinti achtergrond bij elkaar gekomen en spelen al van kinds af aan dagelijks gitaar met elkaar. Hun roots liggen bij Django Reinhardt.

The Rosenbergs verstaan de kunst om songs dusdanig te bewerken dat er aantrekkelijke, verfrissende, eigentijdse Gypsy Jazz ontstaat met Spaanse invloeden. Naast het bekende repertoire van Hot Club de France geven zij hun eigen swing aan klassiekers van Gershwin tot virtuoze bewerkingen van grootheden als Charles Aznavour en Frank Sinatra.

Verrassend is de vocale bijdrage van begaafd jazz-zanger Johnny Rosenberg met zijn repertoire uit het Great American Songbook. Met hun albums “Obsession” en “Masters of Swing” bewijzen The Rosenbergs dat ze inmiddels tot de absolute wereldtop behoren in hun genre.Theaterboerderij Boeket ligt aan de Rosselsweg 3 te Nederweert. De voorstelling start op 1 mei om 15.00 uur. Meer info via https://bit.ly/Info_TheRosenbergs