De Hofnar draait vanaf mei nieuwe filmtitels

VALKENSWAARD – Er staat weer een nieuw filmprogramma klaar. Er zijn zeven leuke filmtitels bijgekomen! In mei en juni kun je de films The Lost Leonardo (AL), The Duke (AL), C’mon C’mon (AL), Louis (AL), Ambulance (16+), The Lost City (12+) en Downton Abbey: A New Era (9+) bij ons zien.

The Lost Leonardo (AL)
‘The Lost Leonardo’ is een fascinerend verhaal over het duurste schilderij dat ooit verkocht is. Een onthullende en spannende film over de wereld van de kunsthandel en de verborgen belangen van machtige kunstinstellingen, politici en de rijksten der aarde. De film draait op maandag 9 mei en dinsdag 17  mei. 

Louis (AL)
In de documentaire ‘Louis’ schetst filmmaker Geertjan Lassche een uniek portret van Louis van Gaal: één van de beste voetbaltrainers die ons land ooit gekend heeft én de man over wie iedereen een mening heeft. In de film blikt hij terug op hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. De film is te zien op woensdag 18 mei en dinsdag 24 mei. 

Ambulance (16+)
In één dag in LA zullen drie levens voorgoed veranderen. In deze spectaculaire thriller van regisseur en producent Michael Bay maken we kennis met Will (Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II, Candyman, The Matrix Resurrections), een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny (de voor een Oscar genomineerde Jake Gyllenhaal, Zodiac, Spider-Man: Far From Home). ‘Ambulance’ is te zien op dinsdag 24 mei en maandag 13 juni.

Kaarten 
Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl/film. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (040-2074010) of mail naar [email protected]