Lenteconcert Budels Gemengd Koor   

BUDEL – De zangers en zangeressen van het Budels Gemengd Koor zijn na bijna 2 jaar weer compleet en op volle sterkte aan het zingen. Na al die vervelende Corona-maanden is het een genot om weer normaal te kunnen repeteren, samen met het grote aantal nieuwe leden. Naar goed gebruik zijn er voor het Lenteconcert ook weer gastmuzikanten en een gastkoor uitgenodigd om mee te doen. We zijn blij met de toezegging van het Senioren Orkest Cranendonck onder leiding van HAD Geurtjens. Het qua repertoire veelzijdige SOC, zal enkele nummers ten gehore brengen, zowel samen met BGK als solo. B.G.K. werd er ook blij van dat de uitnodiging aan “Les Amis de Bon Coeur” uit Roermond positief is ontvangen. Dit gemengd koor uit Roermond bestaat al 45 jaar en staat o.l.v. Naud Reyners.  En natuurlijk gaat vooral BGK haar beste beentje voor zetten om U te laten genieten van veel nieuw repertoire. Wij nodigen U dan ook van harte uit om naar ons Lenteconcert te komen luisteren. Een mooie gelegenheid om weer eens opnieuw neer te strijken in de prachtige concertzaal van De Borgh met zijn geweldige akoestiek. Het lenteconcert zal plaatsvinden op zondag 1 mei om 14.30 uur in MFC De Borgh, Dr. Ant.Mathijsenstraat 15 te Budel. Tickets verkrijgbaar á € 10,- inclusief pauzedrankje, aan de balie van De Borgh, bij de ticketservice www.theaterdeborgh.nl  of op zondag 1 mei aan de kassa. Voor nadere bijzonderheden zie de website van BGK: www.budelsgemengdkoor.nl