Artiestenavond Heiknuuters 

BUDEL-DORPLEIN – Ks de Heiknuuters kijken terug op een geslaagde 1e editie van de artiestenavond in het Cantine Theater te Budel Dorplein. De prachtige volle theaterzaal viel goed in de smaak bij zowel de artiesten als bij het publiek. De avond werd sfeervol gepresenteerd door de Tri Jo’s . De echte Brabantse top met Boy Jansen als de getuige, Jasper van Gerwen als de Nederlandse kampioen mens-erger-je-niet stonden voor de pauze op het podium, na de pauze was het de beurt aan Berry Knapen als  en Joep de Wildt als de kleinzoon, ook deze heren wisten het publiek goed mee te nemen in hun verhaal. De Tri’Jo’s sloten de avond met flair en sfeer af. De Heiknuuters kunnen dan ook met plezier terugkijken op een alternatief carnavalsprogramma 2022. Hopelijk allemaal tot volgend jaar tijdens een normaal carnavalsjaar.