Laptops voor kwetsbare kinderen 

HAMONT-ACHEL – Dankzij Ondernemers voor een Warm België mocht de sociale dienst maar liefst 24 laptops in ontvangst nemen. Onze medewerkers verdelen deze toestellen onder de kansarme gezinnen in Hamont-Achel om zo kwetsbare kinderen uit de digitale kloof te houden. Heb jij een oude, nog werkende laptop liggen die je niet meer gebruikt? Met hulp van Telenet en de financiële steun van de federale overheid maakt Ondernemers voor een Warm België van jouw hardware heartware en krijgen deze toestellen een zinvol tweede leven. Heb jij geen bruikbare laptop meer liggen, maar wil je wel graag een bijdrage doen? De kostprijs om een laptop volledig vrij te maken van persoonlijke gegevens en te voorzien van software, een muis en laptoptas komt neer op 150 euro per kind. Alle financiële steun is dus meer dan welkom. Meer weten? Neem een kijkje op www.ovwb.be.