Quintessens treedt op

BUDEL – Eindelijk mogen we als Vocaal Ensemble Quintessens weer  zingen voor publiek. En dat doen we de eerste keer op een wel heel bijzondere plek. Op dinsdag 17 mei staan we namelijk op het podium van het Muziekcentrum in hartje Eindhoven. Het miniconcert staat zoals altijd onder leiding van onze dirigente Annemarie Moors en begint om 20.30 uur. De entree is gratis maar je hebt wel een entreekaart nodig om het concert te bezoeken. Als je erbij wil zijn, laat dat dan even weten aan één van onze leden of stuur een mailtje naar [email protected] Het volgende optreden is op zondag 29 mei om 15.00 uur in het Kerkje (Dr. Ant. Mathijsenstraat 7) in Budel. Kaartjes kosten 5 euro en de kassa gaat om 14.30 uur open. Er is een beperkt aantal plaatsen en ‘vol is vol’. Tijdens dit optreden brengen we leuke, nieuwe nummers, zoals ‘De dag dat alles beter is’ van Nick en Simon en “Calm after the storm” van the Common Linnets. En natuurlijk staan er weer vertrouwde nummers op ons repertoire, zoals ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen en ‘Up where we belong’ van Joe Cocker. Heb je ook altijd al willen zingen in een gezellig, meerstemmig koor met enthousiaste mannen en vrouwen? We hebben plaats voor enkele nieuwe leden. Kom gerust eens kijken en luisteren of meezingen met ons. We repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Cantine in Budel-Dorplein. Je bent van harte welkom.