Van alles wâ merret Budels Gemengd Koor 2022

BUDEL – Na een paar jaar gedwongen afwezigheid vanwege corona organiseert het Budels Gemengd Koor op zondag 26 juni 2022 wederom een “van alles wâ merret” oftewel in goed Nederlands een “van alles wat markt”. De naam zegt het al: een markt waar alles wat verkoopbaar is te koop kan worden aangeboden zoals, kunst, hobbyspullen, audio apparatuur, speelgoed, antiek, curiosa, brocante, enzovoorts.
 Deelnemers met zelfgemaakte kunst, zoals schilderijen, beelden, sieraden zullen zoveel mogelijk bij elkaar geplaatst worden. Een ieder die dat wil, mits ouder dan 18 jaar, kan een kraampje huren in De Borgh Dr. A. Mathijsenstraat 15 te Budel waar men zijn/haar spulletjes kan verkopen. De opbrengst is voor de huurder van de kraam.
Huurprijs vanaf € 4,50. De markt duurt van 10.00  tot 16.00 uur. Spullen kunnen vanaf 08.30 uur worden uitgestald. Deelname met opgave van naam, adres, telefoonnummer, grootte- en aantal van gewenst tafel(s) voor de verkoop van spullen én omschrijving van wat zoal te koop wordt aangeboden kan worden gemeld via e-mail op: marktbgk@gmail.com

 Algemene informatie kunt u ook verkrijgen via de website van het Budels Gemengd Koor (www.budelsgemengdkoor.nl) onder ‘van alles wâ merret 2022’ of telefoonnummer: 0031 6 224 751 88.

Zodra de betaling is ontvangen op het rekeningnummer
NL50RABO 0133376192 van het Budels Gemengd Koor onder vermelding van ‘huur tafel 2022’ is de inschrijving definitief en verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de voorwaarde voor deelname zoals op de website is vermeld. De toegangsprijs voor niet deelnemers bedraagt €1. Tot en met 12 jaar gratis.