Budilia kampioen in de 1e klasse

BUDEL – Team 1 van Tafeltennisvereniging Budilia, bestaande uit Edwin Paredis, Yannick Paredis en Ries van der Steen, is er in geslaagd om in de voorlaatste wedstrijd al beslag te leggen op het kampioenschap in de 1ste klasse. In de sportzaal van de Borgh werd Never Despair uit Den Bosch met 8-2 verslagen. Zeven winstpartijen waren voldoende voor de titel, maar na een verliespartij van Ries en winst voor Yannick en verlies van Edwin stond het 1-2 voor Never Despair en werd het toch nog even spannend. Onze mannen herstelden zich vrij snel en liepen uiteindelijk uit naar een 8-2 overwinning. Vooral Yanninck, die door de week op Papendal traint, boekte dit seizoen een enorme progressie. We zien de promotie naar de hoofdklasse dan ook met vertrouwen tegemoet.

Team 2 bestaande uit Eric Thelen, Frank Kuipers, Niel Geelen en Harry van der Steen, gaat in de 4e klasse op de 2e plaats eindigen en speelt een promotiewedstrijd naar de 3e klasse. Voor team 3, bestaande uit Jolanda Asveld, Toon Saanen, Paul Govers en Alex Looymans geldt hetzelfde, als ze de laatste wedstrijd tegen Bergeijk winnen, kunnen zij promoveren naar de 4e klasse.

Foto van l.n.r.  : Ries van der Steen en Yannick en Edwin Paredis