Winst voor DHCO

OVERPELT – Zondagavond speelden we tegen Eupen. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Al vanaf het begin ging het heel gelijk op. We konden een aantal mooie aanvallen uitspelen en ook in de verdediging stonden we stevig. Mede dankzij een aantal knappe reddingen van Mieke slaagden we erin om telkens één of twee goals voor te komen. Maar Eupen kon steeds terug tot gelijke hoogte komen. 

Ruststand: 15-15 

Na de rust konden we een kleine voorsprong nemen tot 26-22. Met nog iets minder dan twee minuten op de klok wist Eupen terug te komen tot 28-27. In deze laatste minuten maakten zowel Eupen als wij nog een technische fout waardoor Eupen in de laatste tien seconden in balbezit was. Eupen kon deze aanval nog uitspelen en tot shot komen. Deze spannende thriller konden we, dankzij Mieke, gelukkig afsluiten met een 28-27 overwinning. Een mooie ploegprestatie waar we allemaal trots op mogen zijn! 

Mieke, Didi, Elien (7), Eva (2), Imke (5), Iris (2), Sofie (2), Amber, Lara (1), Ibe (5), Lieke, Lene (3), Sophie (1), Fatima