Cultureel en sportief Cranendonck verenigd

CRANENDONCK – Cultuurcraan en Clubcraan slaan binnenkort de handen ineen tijdens een aantal Cranendonck Cafés. Cranendonck Cafés zijn interactieve bijeenkomsten waarbij Cultureel en Sportief Cranendonck elkaar ontmoeten. Een gezellige avond die begint met een praatprogramma met een sporter en een culturist uit Cranendonck, gevolgd door reporters, een columnist, muziek en tot slot een interactieve quiz. Daarna is er de gelegenheid om na te praten en elkaar beter te leren kennen. Het doel van dit gezellige samenzijn is sporters en culturisten bij elkaar brengen en kennis laten maken met elkaars passie, zowel op sportief als op cultureel gebied. De avonden zullen telkens in een andere Cranendonckse kern gehouden worden met andere gasten. De eerste editie vindt plaats in Maarheeze. In het Muziekhuis zal op dinsdag 31 mei het startschot gegeven worden van deze reeks Cranendonck Cafés met deze keer als tafelgasten niemand minder dan artiest Wim Guns en topsporter Yvon Beliën. Kom dus ook naar Cranendonck Cafés. Locatie: Muziekhuis, Hoge Weg 10, Maarheeze

De avond op dinsdag 31 mei start om 20.00 uur en de entree bedraagt 2 euro.

Koop hier je kaartje: https://www.ticketkantoor.nl/shop/cranendonck

(Wees er snel bij, want het aantal kaartjes is beperkt)

Foto Yvon en Wim