Schoonheidsinstituut Hennie: voor een goede verzorging van uw huid 

HAMONT – Bij Schoonheidsinstituut Hennie, aan het Stationsplein in Hamont, kan iedereen terecht voor een heerlijke verzorging van uw gelaat. Hennie is gespecialiseerd in huidverbetering, maar eveneens voor een ontspannende behandeling bent u hier aan het juiste adres. Bovendien biedt Hennie in haar shop tal van producten aan van gerenommeerde merken, zodat u ook thuis de verzorging van uw huis verder kan zetten. “Klopt,” vertelt Hennie, “Zo hebben we een uitgebreid aanbod aan producten van het bekende merk Janzen, gaande van badartikelen tot geurstokjes en heerlijke parfums. Ideaal als cadeautje voor Moederdag!” 

Hennie zorgt ervoor dat iedere klant zich volledig ontspannen voelt zowel voor, tijdens als na de behandeling. Ze volgt alle trends en nieuwigheden op het gebied van schoonheid en huidverbetering op de voet. Zo is er onder andere de Geneo+ behandeling, dat effectieve anti-aging en huidverbetering in alle huidlagen garandeert. “Met deze behandeling geven we de natuurlijke schoonheid van uw gelaat een jongere en frissere uitstraling,” legt Hennie uit. “Geneo+ is veilig voor alle huidtypes en de resultaten zijn opmerkelijk. Niet enkel reduceert het rimpels en lijntjes in het gelaat en verbetert het de gelaatscontouren, het creëert ook een jeugdige uitstraling, herstelt het huidvolume en verstevigt en hydrateert de aangezicht.” De combinatie van een exfoliatie van de bovenste huidlaag, het insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen en de zuurstofvoorziening van de huid van binnenuit verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende egale goedverzorgde en gezonde teint. Al vanaf de eerste behandeling is er zichtbaar resultaat. Hennie behandelt iedere klant met de nodige deskundigheid en kennis van het apparatuur. Alle behandelingen worden met de grootste zorg uitgevoerd.  En klanten zijn bij Hennie ook in goede handen voor een manicure, pedicure, een professionele ontharing van gelaat en lichaam, het verven van de wimpers en wenkbrauwen,… Laat je zeker eens informeren over de vele mogelijkheden! 

Bij Schoonheidsinstituut Hennie kun je eveneens terecht voor de aankoop van de heerlijke producten van Janzen. “Denk aan badproducten, maar ook voor de verzorging van uw lichaam, handen en haar hebben we tal van mogelijkheden in verschillende geuren. Janzen heeft ook een uitgebreid assortiment aan interieurproducten, gaande van geurkaarsen tot sprays voor uw woning. Loop zeker eens binnen en ontdek zelf welk geurtje het beste bij u past!” Met Moederdag in het vooruitzicht zijn er leuke giftsets verkrijgbaar, of misschien is een cadeaubon van het salon wel een geschikt geschenk! Zo kan de ontvanger zelf een verzorgingsproduct of behandeling uitkiezen. 

Schoonheidsinstituut Hennie is iedere dag doorlopend open van 8.30 uur tot 18.00 uur. Sluitingsdagen zijn zondag en maandag. Voor de behandelingen wordt gevraagd om vooraf een afspraak te maken zodat Hennie voor iedere klant voldoende tijd kan vrijmaken en u zo de beste service mogelijk te geven. Een afspraak maken kan via tel. 0032 11 621690. Het Schoonheidsinstituut is gelegen aan het Stationsplein 16/1 in Hamont. Hou ook zeker de Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!