Akropolis viert 10 jarig bestaan 

BUDEL-SCHOOT – In mei 2012 opende Grieks restaurant Akropolis zijn deuren in Budel-Schoot. Gastheer Vangelis en chef-kok Demis verwennen al 10 jaar lang hun gasten met heerlijke gerechten en veel Griekse gezelligheid in het restaurant aan de Stationsweg. Een mooi jubileum, dat ze graag vieren met hun klanten! 

“Zowel Demis als ikzelf hadden al heel wat horeca-ervaring opgedaan. In 2012 was de tijd echter rijp voor ons eigen avontuur en zo is restaurant Akropolis in Budel-Schoot ontstaan,” vertelt Vangelis. “Al 10 jaar lang kunnen we rekenen op een vast keukenteam en blijven we kwaliteit hoog in het vaandel dragen.” De gevarieerde menukaart is gevuld met diverse vlees-, vis en vegetarische gerechten en wordt regelmatig aangepast. “De keuken is de motor van ons restaurant en Demis zorgt ervoor dat de kwaliteit van de producten en de gerechten gewaarborgd blijft.” Als gastheer heeft Vangelis ook zeker zijn strepen verdiend. Bij binnenkomst worden alle gasten vriendelijk ontvangen, met die typische Griekse gastvrijheid. “We hebben heel veel vaste klanten, die ons restaurant al vanaf dag één regelmatig bezoeken,” aldus Vangelis. Aan de achterzijde van het restaurant is er ook een ruim terras en er is een speeltuintje voor de kinderen. 

“Wij willen graag al onze klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat ze ons al 10 jaar lang schenken. Zeker ook een dank je wel aan de klanten die tijdens de corona periode gebruik bleven maken van onze diensten via de afhaalmogelijkheden! Afhalen kan trouwens nog steeds bij ons,” aldus Vangelis en Demis. 

Akropolis viert dit 10 jarig jubileum de hele maand mei samen met de gasten. Knip deze bon uit en geniet van 10% korting op de rekening. Wie komt dineren in het restaurant of gerechtjes af komt halen krijgt meteen 10% korting op de rekening. Mis deze kans dus niet! De actie is geldig tot en met 31 mei 2022. 

Akropolis is gelegen aan de Stationsweg 21 in Budel-Schoot. Kijk op www.akropolis-budel.nl voor meer informatie. Reserveren of bestellen kan via tel.0031 495 496311. De keuken is iedere dag geopend van 17 uur tot 22 uur. Op zondag en feestdagen van 15 uur tot 22 uur. Op woensdag is Akropolis gesloten. Hou ook zeker de Facebook pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!