Goud & Brons op Swedish Open

REGIO – In het weekend van 30 april hebben drie A-sporters van Taekwondo KoryoSports deelgenomen aan de Swedish Open in Stockholm. Aan dit kampioenschap namen 758 sporters deel uit maar liefst 58 landen zoals Senegal Engeland, Egypte,Turkije, Australië, Korea, en de Balkan en Scandinavische landen. Joep van Limpt wist door te dringen naar de finale na winst op Zweden en Slovenië. In de finale tegen Moldavië wist Joep de finale te winnen en nam een mooie gouden medaille in ontvangst! 

Nielle Vroegh behaalde winst tegen Servië maar verloor in de kwartfinale tegen Griekenland. Voor Nielle niet haar beste dag. Er had zeker meer ingezeten maar ook een bronzen plak is toch weer een podiumplaats! Robin Didden kwam ook niet echt in haar spel net als Nielle en verloor in de 1/8 finale van Oostenrijk. Tot nu toe zorgt Taekwondo KoryoSports continu voor podiumpresentaties op internationaal niveau, als een van de weinige nationale sportclubs. Hier mogen ze trots op zijn! Eind mei zijn er weer nieuwe kansen op de Open Austria in Innsbruck. De sporters gaan nu werken aan de verbeterpunten om de kansen op podiumplaatsen te behouden…