Hulp nodig met klusjes in en rond je huis?

HAMONT-ACHEL – Een kapotte lamp of lekkende kraan repareren, een haag die te hoog uitschiet snoeien of onkruid plukken… het lijken kleine klusjes, maar ze uitvoeren is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heb jij nood aan een helpende hand bij dit soort klusjes? Dan kan je altijd beroep doen op de Klus- en Groendienst van de Biehal.

Al sinds 2019 heeft de stad Hamont-Achel een samenwerkingsovereenkomst met de Klus- en Groendienst van het Sociaal Tewerkstellingscentrum de Biehal. Op de raad van Maatschappelijk Welzijn werd deze overeenkomst verlengd voor onbepaalde duur.

Voor hulp met klusjes in en rond je huis, groot of klein, moet je dus bij de Klus- en Groendienst van De Biehal zijn! De handige Harry’s en Hariettes steken de handen uit de mouwen voor:

  • Kleine herstellingswerken
  • Kleine onderhoudswerken
  • Tuinonderhoud (ook periodiek)
  • Schilder- en behangwerken
  • Kleine buitenwerken
  • Opruimen van kelder of zolder

Wil jij de hulp inschakelen van de mannen en vrouwen van de Biehal? Zorg- en hulpbehoevende personen met beperkte financiële middelen genieten van een sociaal tarief. Neem hiervoor contact op met het OCMW via ocmw@hamont-achel.be of 011 51 05 01. Voor andere inwoners geldt het standaardtarief: zij nemen best rechtstreeks contact op met de Klus- en Groendienst via www.debiehal.be/klussendienst of 011 79 03 90.