Maresca Ruiters Trofee

MAARHEEZE – Op 14 en 15 mei organiseert Rijvereniging de Maresca Ruiters uit Maarheeze een dressuurwedstrijd voor pony’s en paarden. Na twee jaar afwezigheid vanwege de beperkende corona-maatregelen wordt de wedstrijd weer als vanouds georganiseerd. Op zaterdag 14 mei is het de beurt aan de ponyruiters en amazones. De ponywedstrijd is een selectiewedstrijd om deel te kunnen nemen aan de Brabantse kampioenschappen. In verschillende rubrieken wordt dan ook gestreden om mooie prijzen. Naast de klassen B t/m Z2 worden ook enkele extra rubrieken georganiseerd. Voor de allerkleinsten vindt er een bixie wedstrijd plaats, daarnaast wordt er afdelingsdressuur gereden waarbij vier- en zestallen in de ring verschijnen. Tot slot wordt rond het middaguur de rubriek ‘bestgaande rijpony’ georganiseerd. In deze rubriek worden pony’s beoordeeld op hun bewegingen en exterieur en zijn er wederom leuke prijzen te winnen.

Op zondag 15 mei komen de paardenruiters en amazones van start in de klassen B t/m ZZL. Ook hier staat de afdelingsdressuur op het programma. 

Het belooft een weekend vol met mooie paardensport te worden dat vol enthousiasme door de leden van Rijvereniging de Maresca Ruiters wordt georganiseerd. Kom gezellig langs om te genieten van paardensport. Er is gratis toegang en parkeren.

Rijvereniging de Maresca Ruiters
Rijvereniging de Maresca Ruiters is een sportieve, betrokken en actieve vereniging, waarbij de leden allen de passie voor de paardensport delen. Rijvereniging de Maresca Ruiters kent een pony- en paarden afdeling, waarbij de leden actief zijn in verschillende disciplines zoals dressuur en mennen. Maar ook recreatieve ruiters maken deel uit van de vereniging. Naast de paardensport staat ook gezelligheid centraal en worden er door het jaar heen gezellige activiteiten voor alle leden georganiseerd. Kom gerust een kijkje nemen tijdens het jaarlijkse concours of tijdens de clubavonden op donderdagavond op het terrein van de vereniging.

 Op de foto Sanne van der Linden (Bellona)