Sporting verliest nipt van Bocholt na thriller : 24-25

PELT – Afgelopen weekend speelde Sporting Pelt de topwedstrijd tegen Bocholt. Aangemoedigd door het geweldige publiek in Dommelhof gingen de heren 1 nipt onderuit. 

Tegenstander Bocholt ging met de punten ging lopen op een diefje: 24-25. De wedstrijd was gedurende 60 minuten gelijkopgaand. Bij Sporting was doelman Denert in de eerste helft verschrikkelijk goed. Hij werd vooraan geholpen door Bartek Konitz die er in de eerste helft 7 in poeierde. De teams waren op topniveau, maar de scheidsen vielen een beetje uit de toon. 

Een overzicht van de tussenstanden: 10’: 3-2; 20’ : 8-9 en 14-12 aan rust met een weergaloze doelman Denert als inspirator! Tussenstanden in de 2e helft: 40’ :15-15, 50’ : 18-18 en uiteindelijk won de gelukkigere ploeg en dat was Bocholt dat in ondertal het laken naar zich toe trok: 24-25, ondanks nog 2 geredde ‘pingels’ van Thijs Van Leeuwen!

Proficiat aan beide teams die er een heus spektakelstuk van maakten! Reclame voor het handbal!