Ongelukkige nederlaag FC Cranendonck bij FC Maasgouw

CRANENDONCK – Een hardwerkend en goed voetballend FC Cranendonck had zondagmiddag alle pech van de dag. FCC zag een drietal mogelijkheden op de lat eindigen en kreeg in de allerlaatste minuut een zeer ongelukkig doelpunt tegen. Daardoor eindigde  deze wedstrijd in 1-0.

Met leuk en goed voetbal was FC Cranendonck zeker niet de mindere van FC Maasgouw. Voor rust zagen de toeschouwers  twee gelijkwaardige teams, waarbij FC Cranendonck geen kansen weggaf en zelf net voor rust pech had toen een inzet van Ralph van Meijl via onderkant lat uit het doel spatte. FC Maasgouw startte na de pauze fel en kreeg na twee minuten hun eerste kans in deze wedstrijd. Een mooie voorzet werd echter hoog overgeschoten. FC Cranendonck was diverse keren gevaarlijk met snelle uitvallen en had daarbij het geluk niet mee. FC Maasgouw had enkele flinke overtredingen nodig om FC Cranendonck tegen te houden. Een vrije trap van Driek van de Vorst was bijna raak, maar raakte de lat. De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen, maar een ongelukkig moment in de allerlaatste minuut was er debet aan dat ons eerste met lege handen moest terugkeren naar Soerendonk. Een lange hoge bal voor het FC Cranendonck werd door doelman Tom van Happen verkeerd ingeschat en in de scrimmage die volgde was het de voet van een FC Maasgouw speler die met een klein tikje de bal tegen het net kon spelen en zodoende bleef de overwinning in Thorn.