Senioren Biljart Soerendonk

SOERENDONK –   Op 4 mei 2022 werden in de huiskamer van Den Donck te Soerendonk de prijzen uitgereikt van de biljart competitie seizoen 2021/2022 bij Senioren Vereniging Soerendonk (S.V.S.). Iedere dinsdagmiddag werd er door 32 biljarters gestreden voor de hoogste score (libre 45 partijen). De teams die deelnamen waren uit Budel 1 en 2, Gastel 1 en 2 en 4 teams van V.G.S. uit Soerendonk. Het was een seizoen waarbij corona voor veel onrust zorgde. Toch werd er nog gestreden om de felbegeerde 1e plek.  Uiteindelijk resulteerde dit in de volgende eindstand. Op de 3e plaats met 92 punten Jan van Lierop van team Budel 1. Op de 2e plaats met 93 punten Jack Teeuwen van team Gastel 1. En op de 1e plaats met een beter gemiddelde eindigde met 93 punten Frans van Mierlo van team V.G.S. 2. De prijsuitreiking werd besloten met een gezellige middag. Onder het genot van een drankje en een hapje kon men nog napraten of een kaartje leggen en voor de biljarters werd er nog onderling een soort van pentathlon-toernooi georganiseerd. Dit werd uiteindelijk gewonnen door Jo van Meijl met 300%. Op de 2e plek eindigde Ton Rijnbeek met 241% en 3e werd Frans Rampen met 233%. Het bestuur van S.V.S. en wedstrijdleider Frans van Mierlo  ensen iedereen een fijne vakantie toe. Ze hopen iedereen weer te mogen begroeten in het nieuwe seizoen.