Sterke Beker Van Vlaanderen SACN-Mannen 

PELT – Zaterdag 7 mei gingen de mannen van SACN de strijd aan voor de BVV Landelijke 3 te Ninove. Dat het een hoogdag ging worden was voor iedereen duidelijk, maar natuurlijk moet de wedstrijd eerst afgerond worden voordat je echt zeker kan zijn. 

De Peltse mannen presteerde uitzonderlijk sterk en velen behaalden een nieuw persoonlijk record. Enkele uitschieters waren de volgende atleten: Boy Lorist liep op de 100m naar een tijd van 10”88; Zjef Ceunen behaalde een zeer mooie tijd van 4’58” op de 1500m; Sasha Sijbers komt er stilaan terug door en werd eerste in het verspringen met een sprong van 6m63; Jorne Vanherck moest uitkomen op zowel de 800m als de 5000m. Dit was voor hem een zwaar parcours, maar hij kon zich wat sparen in de 800m om er ook voluit voor te kunnen gaan op de 5000m; Ruben Allaert behaalde een nieuw PR in 50”06 op de 400m; 

Thomas Leendertse behaalde een nieuw PR in 22”63 op de 200m; Daan van Selst, 2de jaars cad, sprong naar een hoogte van 1m75; Laurens Vanderlinden is ook een vaste waarde voor SACN. Hij nam in de 3000m de leiding. SACN is net als met de komst van onze onderafdeling in Antwerpen Meerhout MAV zeer blij met hem binnen het team; Ook Chris Peeten discuswerpen en Patrick Coenen kogelstoten kwamen sterk voor de dag! Door de vele mooie prestaties, mocht SACN zich op het einde van de dag winnaar noemen binnen de BVV Heren AC Landelijke 3! Ook van onderuit groeit onze jeugd binnen SACN en zijn er een aantal volgend jaar klaar om zich te selecteren voor het SACN-team. Op die manier kunnen ze ook volgend jaar sterk voor de dag komen!

Foto Links naar rechts Lowie Wouters, Laurens Vanderlinden, Boy Lorist, Patrick Coene, Chris Peeten, Sasha Sijbers, Daan Van Selst. Onderaan: Zjef Ceunen, Thomas Leenderse op de grond, Ruben Allaert, Jorne Vanherck, Daan Stevens