Zomeravond voetbalcompetitie

BUDEL-DORPLEIN – FC Hitsige Willy Hoan nog zonder puntenverlies in de BZA Buul Zomeravond Competitie.

Hensen Services – FC Verhoeven Dakdekkers: 3-4
In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op,toch wist FC Verhoeven Dakdekkers de 1-0 te scoren, in de tweede helft liepen zij verder uit. In het laatste gedeelte van de wedstrijd kwam Hensen Services nog sterk terug, FC Verhoeven Dakdekkers wist door goed keepers werk van hun doelman de voorsprong te behouden.

Edah Boys – FC ZAS United: 3-2.
Edah Boys ging met een 2-1 voorsprong de rust in. Door snelle uitvallen wisten zij in de tweede helft de voorsprong verder uit te breiden. FC ZAS United had een veldoverwicht maar wist maar een keer meer te scoren. De eerste punten zijn binnen voor de Edah Boys.

Van Hunsel & Govers – Tim Recruitment/de Wielerbaan: 3-1
In de eerste helft ging het goed tegen elkaar op. Het was van Hunsel & Govers dat de 1-0 wist te scoren. Kansen over en weer mochten niet baten.  Ruststand 1-0. Na rust gingen beide teams door met aanvallen.TIM Recruitment/de  Wielerbaan scoorde de gelijkmaker en leek ook beter in de wedstrijd te komen. Van Hunsel & Govers profiteerde van de ruimte die ontstond en scoorde wel 2 keer, zodat zij met de overwinning aan de haal gingen.  

vv de Heikanters – FC de Hitsige Willy Haon: 1-8
De eerste helft startte met aanvallend voetbal van beide zijden. Maar FC de Hitsige Willy Haon heeft dit jaar al meer laten zien dat ze erg trefzeker zijn. Ook nu scoorden ze al 5 keer in de eerste helft. VV de Heikanters kwam pas in de tweede helft tot de welverdiende eretreffer.  Van alle kansen aan beide zijden wist FC de Hitsige Willy Haon er nog 3 te verzilveren.

Stand: 
1. FC Hitsige Willy Hoan 5-15 pnt; 
2. Van Hunsel &Govers 4-12 pnt; 
3. FC VerhoevenDakdekkers 5-10 pnt; 
4. FC ZAS United 4-4 pnt; 
5. Brabant Totaal Afbouw 4-3 pnt;
6. Tim Recruitment/De Wielerbaan 4-3 pnt,;
7. v.v. Heikanters 4-3 pnt; 
8. Hensen Services 3-3 pnt; 
9. Edah Boys 4-3 pnt.

Programma:  Woensdag 18 mei: FC Verhoeven Dakdekkers – Edah Boys, v.v. De Heikanters- Hensen Services en  van Hunsel&Govers – FC ZAS united.                 

Donderdag 19 mei: Brabant Totaal Afbouw -Tim Recruitment/De Wielerbaan.                 

FC Hitsige Willy Hoan is vrij. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur en worden gespeeld op de velden van Rood-Wit ’67 in Budel-Dorplein. Voor het complete programma en alle uitslagen kunt u ook terecht op de website http://bza-buul.webs.com/