Zurrik Kermis: dá moede mèj mâke!

SOERENDONK – Eindelijk mogen we weer! Van zaterdag 25 t/m dinsdag 28 juni zal het Jan Maasplein weer vol staan met kermisattracties. Helaas zal dit zonder de autoscooters (botsauto’s) zijn, wat natuurlijk een domper is voor alle jeugdige bezoekers. 

De werkgroep Zurrik kermis en de horecaondernemers zijn bij elkaar geweest om te kijken hoe we de kermis de komende jaren nieuw leven in willen blazen. We willen komend jaar in ieder geval starten met een gezellig ’trefpunt’ op het Jan Maasplein waar ouders gezellig op het terras kunnen plaatsnemen terwijl de kinderen zich vermaken. In de tent, die we willen plaatsen op het plein, zijn activiteiten voor de kinderen  en dit is een plek waar de jeugd gezellig bij elkaar kan  gaan komen en iets kan ondernemen. Zo houden we de kermis ook voor de oudere jeugd aantrekkelijk. Om dit mogelijk te maken en om dit in de toekomst verder te kunnen uitbreiden, hopen we op steun van inwoners van Zurrik. Niet alleen financiële steun, want er zijn zeker ook veel helpende handjes nodig om er een mooi dorpsfeest van te maken. Zowel in de voorbereidingen als tijdens de kermisdagen want Zurrik kermis: dá moede mèj mâke!

Komend weekend (13/14 mei) worden er hiervoor huis aan huis flyers rondgebracht in Soerendonk. Bij deze flyer zit een formulier om je op te geven om te helpen met de voorbereidingen of tijdens de kermisdagen zelf.  Ook ontvangt iedereen een envelop waarin een eventuele financiële bijdrage kan worden gedaan. Deze financiële bijdrage komt geheel ten goede aan extra activiteiten voor de jeugd en het opzetten van een trefpunt tijdens de kermisdag. De enveloppen komen wij tussen 18 en 22 mei weer huis aan huis ophalen.  We hopen op jullie steun zodat we nog jaren kunnen blijven genieten van dit mooie evenement in ons dorp.

Werkgroep Zurrik Kermis