Thuisverpleegster Daisy, voor optimale professionele zorg 

PELT – Mijn naam is Daisy Beckers, ik ben 32 jaar en een gemotiveerde en warme,  zelfstandig thuisverpleegster werkzaam in de regio’s Pelt, Lommel en Hamont-Achel. Met mijn jarenlange ervaring sta ik 24/7 klaar om u met professionele verzorging bij te staan in uw vertrouwde thuisomgeving.

Voor een discrete verpleegkundige verzorging aan huis met respect voor uw thuissituatie kunnen zowel acute als chronische zieken bij me terecht. Ik stem uw zorgaanbod af op uw wensen en omstandigheden. En dit in samenspraak met uw huisarts, specialist en andere hulpverleners. Want zolang mogelijk thuis blijven in uw eigen vertrouwde omgeving is toch wat iedereen wenst?

Mijn diensten bestaan uit alle hygiënische zorgen, inspuitingen, wondzorgen, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, compressietherapie (steunkousen/-windels), bloedafname, diabetes opvolging, stoma zorgen, palliatieve zorgen, Porth-A-Cath spoeling en infuustherapie, blaassondage / lavement en het toedienen van oogdruppels/-zalf na een ingreep.

Ik werk met de derdebetalersregeling wat betekent dat ik alles rechtstreeks met uw ziekenfonds in orde maak. U ontvangt dus geen factuur. Ik werk samen met alle mutualiteiten. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ze te stellen, ik beantwoord ze met veel plezier! 

Daisy Beckers

Overwegstraat 35

3910 Pelt 

GSM : 0477/17.31.97

Mail :  [email protected]