vv Maarheeze organiseert spetterende Q-Music Party!

MAARHEEZE – Afgelopen zondag 1 mei is het 90 jaar geleden dat Voetbalvereniging Maarheeze in 1932 werd opgericht. Nu 90 jaar later is vv Maarheeze nog altijd een springlevende vereniging met enthousiaste leden die hun 90-jarige bestaan uitbundig willen vieren. Deze jubileum-festiviteiten zullen plaatsvinden in het verlengde weekend van Hemelvaart van donderdag 26 t/m zaterdag 28 mei op sportpark De Romrijten.

vv Maarheeze kent via leden, supporters en sponsoren een sterke betrokkenheid vanuit de Cranendonckse gemeenschap. Voor deze doelgroep organiseert vv Maarheeze, in samenwerking met de populaire radio-omroep Q-music, dan ook op vrijdag 27 mei een groots opgezette Q-Music Party in de feesttent op sportpark De Romrijten. De feesttent zal rond 19.00 uur geopend worden en hierbij is iedereen vanaf 16 jaar, die in de voorverkoop een kaartje heeft gekocht, van harte welkom.Een kaartje kost slechts 6€ en is eenvoudig verkrijgbaar via internet op www.ticketpoint.nl met als zoekargument vv Maarheeze.

Komt allen naar onze spetterende party om samen “90 jaar voetbal” te vieren met vv Maarheeze!