AmeeZing Valkenswaard en Concert in het Park

VALKENSWAARD – Het fijnste nieuws komt uit het Van Bestpark: AmeeZing Valkenswaard keert terug! Datzelfde geldt voor Concert in het Park. Na twee jaar afwezigheid wordt het Pinksterweekend weer écht gezellig en muzikaal. Met op zaterdag 4 juni de beste tributebands van dit moment en op zondag 5 juni meezingen als vanouds met AmeeZing Kidz, AmeeZing High School en (’s avonds) AmeeZing Lekker Buiten.

De afgelopen twee jaar was het stil tijdens de Pinksterdagen in het Van Bestpark. Door de coronamaatregelen konden twee edities niet doorgaan. “Dat hebben we echt gemist. En we zijn niet te enigen, zo blijkt wel uit alle reacties”, aldus Tanja de Leeuw namens de organisatie. “Het heeft ons doen beseffen dat we heel zuinig moeten zijn op dit bijzondere weekend. Als het aan ons ligt bestaat dit fantastische feest ook over honderd jaar nog steeds. De laatste edities waren zeer succesvol maar ook heel erg druk. Dat is natuurlijk geweldig. Maar het betekent ook meer risico’s. Niet alleen financieel maar ook als het gaat om crowdmanagement.”

Tickets

“Voor het voortbestaan van AmeeZing Valkenswaard hebben we dus best een moeilijke beslissing moeten nemen”, aldus De Leeuw. “Voor het eerst in onze geschiedenis gaan we werken met toegangstickets. Dat is geen lichtzinnig besluit. Maar wel noodzakelijk.”

Met toegangsprijzen van €9,50 voor de zondagavond en € 11,00 voor de zaterdag blijft het toch schappelijk, zo denkt de organisatie. Bovendien kun je kiezen voor een combiticket voor € 16,00 euro. Overigens blijven AmeeZing Kids en AmeeZing High School (op zondagmiddag) gewoon gratis toegankelijk.

De beste tributes van Nederland

Maar wat krijg je daarvoor? Op zaterdagavond krijg je daarvoor twee van de beste Tributebands van Nederland: Queen Must Go On en Brucified, de respectievelijke nummer één en nummer drie van het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands. Op 7 mei staan ze nog samen in de Ziggo en op zaterdag 4 juni dus op het podium van Concert in het Park. Maar dat is niet alles. Naast deze geweldige tributes, komt niemand minder dan René Le Blanc de zaak op zijn kop zetten. Hij brak door dankzij het SBS6-programma Ik Geloof in Mij. Het belooft dus een fantastische, muzikale feestavond.

Pagina 1 van 2

AmeeZing zondag

Op zondagmiddag 5 juni zijn er vervolgens AmeeZing Kidz en AmeeZing High School waarbij het jonge talent uit Valkenswaard – en daar barst het van – de kans krijgt hun talent te tonen. En ’s avonds? Dan is het tijd om heerlijk mee te zingen tijdens AmeeZing Valkenswaard. Met natuurlijk de vaste AmeeZing band en heel veel heerlijke nummers om hard mee te zingen.

Tickets voor het event zijn vanaf nu te koop via de website van AmeeZing Valkenswaard:

www.ameezingvalkenswaard.nl