Jubileumconcert/cd-presentatie Primavera Amorosa 

WEERT – Zondag 29 mei om 15.00 uur presenteert La Primavera in de Paterskerk in Weert haar nieuwste cd Primavera Amorosa met Italiaanse en Spaans muziek uit de vroegbarok. Hiermee viert het ensemble ook meteen haar 25-jarige jubileum. In deze mooie meimaand – Mariamaand staat het prachtige Stabat Mater van Felipe Sanchez centraal. Daaromheen klinkt een mozaïek van kleine instrumentale en vocale pareltjes. Anabela Marcos zingt, Regina Albanez speelt theorbe en barokgitaar en Maaike Boekholt speelt viola da gamba. Na afloop is het mogelijk om cd’s te kopen. Het concert wordt feestelijk afgesloten met een Mediterraans hapje en drankje. Reserveren wordt zeer op prijs gesteld. In dezelfde kerk vindt gelijktijdig (28 en 29 mei van 10.00 tot 18.00 uur) ook een in memoriam expositie plaats van Greet Boekholt. De toegang hiervoor is gratis. Locatie: Paterskerk, Biest 43 in Weert. Reserveren: www.la-primavera.nl of via info@la-primavera.nl Kaartjes kosten €10, voor kinderen zijn ze gratis.

Fotocredit Simon Klaver