Walk & Talk mei: Baan kwijt? Platform Sociale Zekerheid helpt

Wat zijn de rechten en plichten rondom het verlies van je baan? Heb je hier hulp bij nodig? Dan kun je terecht bij het Platform Sociale Zekerheid. Tijdens de Walk & Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert stellen zij zichzelf voor. Wiel Schoenmaekers en Peter Caris vertellen waarbij zij je kunnen helpen als je door bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of ziekte je baan verliest.

Denk hierbij aan onder andere informatie en advies op het gebied van uitkeringen en toeslagen, bij wat je wel en niet kan en mag doen, advies over het aantekenen van bezwaar en beroep en bij het vinden van je weg binnen het UWV. Voor al deze situaties kun je terecht op de spreekuren van het Platform Sociale Zekerheid. Je staat er niet alleen voor! 

De Walk & Talk vindt plaats op maandag 16 mei van 9.30 uur tot 11.30 uur bij Bibliocenter Weert. Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/walk-talk-agenda. 

Wat is een Walk & Talk?

Walk & Talk zijn dé netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. De bijeenkomsten geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

De netwerkbijeenkomsten vinden elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert en hebben elke keer een ander thema. De actuele data en thema’s zijn te vinden. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.