Crazy Days bij Randum 

KAULILLE – Na 2 lange jaren van corona is het dit weekend weer zover: de Crazy Days van Randum! Zaakvoerders Sharon en Jordy kijken er enorm naar uit, jullie ook? “Na 2 lange corona jaren kunnen we onze klanten eindelijk nog eens in de watten leggen met een ruim assortiment nieuwe zomerkleding rechtstreeks aan 50% korting, geef toe hier wordt je toch gelukkig van! Elke dag streven we ernaar om een zo leuk mogelijke collectie aan onze klanten te kunnen presenteren en al moet ik het zelf zeggen, ik denk dat we er met zijn allen heel goed in geslaagd zijn om er een heel leuke collectie van te maken,” aldus Jordy. Met ongeveer een 600 tal dozen aan kinderkleding en een 400 tal dozen aan kleding voor volwassen belooft het dit weekend echt een groot feest te worden voor een ieder die graag veel stuks heeft voor weinig geld. “We willen onze klanten zo goed mogelijk informeren dus hebben we dagelijks van al onze deelnemende merken foto’s op onze Facebookpagina “Randum” geplaatst zodat we onze klanten alvast kunnen laten zien wat we allemaal voor hen in petto hebben,” vertelt Sharon. “We kijken er met ons team dan ook enorm naar uit onze klanten te kunnen verwelkomen aankomend weekend.”

Randum is gelegen aan de Steenweg op Kleine Brogel 71, 3950 Bocholt. De Crazy Days worden gehouden op 20, 21 en 22 mei. Op vrijdag 20 mei is het Koopavond en is de winkel geopend van 9.30 uur tot 21 uur, op zaterdag 21 is de winkel geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag 22 mei is de winkel geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.