Dameselftal Rood-Wit’67/Plus 1 en 2 kampioen

BUDEL-DORPLEIN – De dames van Rood-wit’67/Plus (VR 1) werden op zondag 1 mei kampioen. Het dameselftal behaalde toen het 1e kampioenschap voor vrouwen in de historie van de club. Afgelopen donderdag 12 mei kwam daar het kampioenschap van VR 2 nog eens bij. Zelf wonnen ze hun wedstrijd met maar liefst 15-1. Concurrent FC Cranendonck VR 2 speelde gelijk en dat was voor de dames van Rood-wit’67/Plus voldoende voor het kampioenschap. Het kampioenschap werd “lichtjes” gevierd vanwege het late tijdstip van de wedstrijd op die donderdag. Afgelopen zondag vierden de dames met hun trainers/leiders Femke Rooymans, William en Harm Derks nog maar eens feest. De dames wonnen alle 14 wedstrijden, scoorden maar liefst 136 keer en kregen slechts 10 tegentreffers. 

Op de foto staan alle speelsters van vrouwen 1 en 2 omdat zij allemaal hun bijdrage hebben geleverd aan het kampioenschap van zowel vrouwen 1 als van vrouwen 2.    

Rood-Wit’67/Plus feliciteert alle Roodwit dames en de staf met het behaalde kampioenschap!