​​Etalagewedstrijd Mars- en Showwedstrijden 

HAMONT-ACHEL – Naar goede gewoonte organiseren Unizo Hamont-Achel samen met HAC Weekblad de Etalagewedstrijd in het kader van de Taptoe en de Mars-en Showwedstrijden die op 4, 5 en 6 juni doorgaan op het marktplein van Hamont. 

Maar liefst 13 lokale ondernemers versierden hun etalage met muziekinstrumenten, affiches, vlaggen,… en de lezers van HAC Weekblad mogen hun stem uitbrengen. De winkel met de meeste stemmen krijgt van Unizo Hamont-Achel een leuke attentie. Onder alle inzendingen wordt ook nog een prijs uitgedeeld. Met de eerlijke hand wordt er een winnaar gekozen die een goedgevulde goodiebag (met dank aan de deelnemende ondernemers) in ontvangst mag nemen. Stemmen kan vanaf nu tot en met 29 mei 2022 en kan via wedstrijd@hacweekblad.eu (met vermelding van uw naam, telefoonnummer en uiteraard de etalage van uw keuze) of breng uw stem binnen op de redactie van HAC Weekblad (Stad 29 in Hamont) of steek het in de brievenbus.